Tiffany Glashelder
door Joost Wijnberg

Tiffany Glashelder is een cursus boek waarin alle technieken duidelijk worden uitgelegd. Alle Gereedschappen worden besproken en vooral de makkelijkste werkwijze wordt gevolgd. Het boek is uitermate geschikt als een naslagwerk voor hobbyisten die nog met vragen zitten.

Zo wordt b.v. uitgelegd hoe je moet glassnijden, maar met alleen vertellen kom je er niet, er wordt speciaal ook vermeld waarom diverse handelingen fout gaan en hoe je dat weer kunt verhelpen. Ook bij technieken als foliën, glasslijpen en solderen kan heel wat misgaan daarom is bij ieder hoofdstuk een aparte rubriek over problemen met de diverse technieken toegevoegd. Diverse gereedschappen worden met elkaar vergeleken en de prijs/kwaliteit verhouding wordt dan snel zichtbaar. Ook het onderhoud en mogelijkheden van b.v de glasslijpmachine komt aan de orde.

Dit boek wordt ook nog verfraaid met een aantal originele ontwerpen, uitgevoerd in 4-kleuren druk. Tenslotte bevindt zich achter in het boek een lijst met tiffany-ateliers/verkooppunten in de Benelux. Het is absoluut een aanrader voor iedereen die in de Tiffany techniek geïnteresseerd is. Tiffany Glashelder is verschenen in januari 2000.


Het boek kost € 17,50 en een verzending via de post € 21,00 (incl. verzendkosten).

Bestellingen naar het buitenland kosten 3 euro extra aan portokosten.
Het is te bestellen via e-mail.

De prijzen zijn geldig tot 1 januari 2024

Bestellen Cursusboek

E-mailadres
cursusboek
uw vraag